Новини проекту
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Голосування
Як Вам новий сайт?
Всього 24 людини

"Спортивної слави гідні"

Дата: 17 грудня 2017 о 22:33
479 переглядів

27 вересня відбулося свято "Спортивної слави гідні", присвячене 30-річчю перемого учнів школи в районній спартакіаді школяріфв

СПОРТИВНОЇ СЛАВИ ГІДНІ

     Здорова дитина - здорова нація.  Цим принципом  вчителі фізкультури Деражнянської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3 імені Героя України Івана Зубкова  керуються   у своїй роботі.     Своєрідним підсумком наполегливої праці учителів та учнівського    колективу в досягненні добрих результатів у спортивно-масовій роботі нашої школи стало свято «Спортивної слави гідні», на якому  присутні  вели  лік спортивним перемогам нашої школи за 30 років. Адже 30 років поспіль спортсмени школи вигравали спортивні змагання і були першими у районній спартакіаді школярів. Нашій школі лише 32 роки, тому це  не  просто досягнення. Вони говорять про  наявність інтересу в школярів до фізичної культури, про успіхи небайдужих до спорту дітей, які турбуються про своє здоров’я,  активні у житті школи, та регулярно відстоюють честь своєї школи.

      На нашому святі  було багато приємних і бажаних гостей, серед яких випускники нашої школи, які примножували спортивну славу свого навчального закладу.  Ми гордимося ними, як і усіма випускниками нашої школи.

         Учні Деражнянської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3 часто перемагають у змаганнях всеукраїнського фестивалю «Нащадки козацької слави. Козацький гарт», у 2007 році увійшли в десятку кращих шкіл України  та отримали кубок з рук тодішнього міністра освіти С. Ніколаєнка. Ми гордилися, коли вони стали чемпіонами України в «Іграх чемпіонів», коли заслуги наших спортсменів були відмічені фондом братів Кличко, коли школа перемогла у конкурсі «Граймо разом» та в нагороду отримала спортивний майданчик від фонду вартістю 79 тисяч гривень. 

           Біля 90 учнів нашої школи за  тридцять років    мали можливість відпочити у дитячому таборі «Артек», як переможці обласних змагань «Старти надій». Загалом команди школи 5 разів вигравали обласні змагання «Старти надій» і це найбільше перемог серед таких команд в області.

        В 2014 році у Всеукраїнських змаганнях Старти надій, які відбулися в Буковелі-Ворохта, учениця Вишневська Тетяна стала чемпіонкою України з метання малого м’яча,  а Томашевська Катерина   в гострій, напруженій боротьбі виграла золоту медаль з бігу на 800 метрів.

      В школі панує принцип наступності поколінь. Учні-спортсмени, закінчуючи школу,  передають свої уміння, досвід молодшим.  Протягом всіх  30 років в легкій атлетиці школа тримає тільки перше місце. Варто згадати чемпіонів перших спартакіад  1987-90-х років - Тетяну Ломакович,   рекордсменку в стрибках в довжину,   легкоатлетів Циплакову Ірину – неодноразову чемпіонку  з бігу на 2000 метрів та Яворського Сергія – рекордсмена із стрибків в довжину. які створили міцну спортивну сім’ю.    Їх син Богдан  став чемпіоном в змаганнях «Ігри чемпіонів».

     Найкращими стайєрами з бігу на довгі на середні дистанції були Бородій Галина і Гавлюк Галина, рідні сестри Гузієві Леся та Тетяна.   Рекордсменами школи та чемпіонами області неодноразово ставали Барановська Олена  - з бігу на 1000 метрів,  Каргопольцева Ірина  - з бігу на 400 метрів.  Майстерно виступала та ставала переможцем неодноразова чемпіонка з тенісу  Вишнівська Ірина.  

          Школа виховала багато випускників, що присвятили своє життя фізкультурі та спорту. Серед них майстер спорту міжнародного класу, паралімпійська чемпіонка Буй Ірина, 16 випускників закінчили спортивні факультети педагогічних вузів чи ще навчаються там, працюють тренерами, викладачами. І у школах нашого району працюють наші випускники. Це, зокрема Очеретний Вадим Миколайович, вчитель  Маниковецької школи, Савчук Олександр Олександрович, вчитель Деражнянської ЗОШ № 1. Відділ молоді та спорту Деражнянської райдержадміністрації очолює випускник школи Падневич Володимир Юрійович. Бондар Наталія Леонідівна працює тренером дитячо-юнацької спортивної школи.

  Та незважаючи на те,  яку  наші випускники  обрали професію,  сподіваємося, що отримана фізична підготовка, вихована сила волі - не відступати  перед  труднощами, бути завжди першими,    допомогли їм стати успішними в житті.

Коментарі:
Залишати коментарі можуть тільки авторизовані відвідувачі.